Kurs

I fredags var jag ute med mina coolguys, först var vi på "konsert" i skolan och tittade på när Therese sjöng, så duktig! Sedan var det väl lite blandad musik och kanske inte riktigt våran smak .. Vi drog iaf vidare till Rålis och satte oss i gräst. Simon, Jens och ett par till joinade oss och medan grillmästarna Therese och Adrian fixade med engångsgrillen sjöng vi andra för full hals. LYCKA! ♥ Efter ett par mysiga timmar så mötte vi upp Robert och drog till Fredhällsklipporna, det var bara det att det tog ett tag för oss att komma dit och när vi väl kom till klipporna hann jag uppfatta att det var mycket folk innan jag däckade på en sten ett tag. Jag tittade på stjärnorna och tyckte att tuben som gick till och från Alvik var det vackraste jag sett .. haha. Efter ett tag bestämde jag mig för att gå en bit och en stund senare kom Robert efter och vi satt och snackade ett tag. Gick tillbaka sen och sjöng med skaran igen och sen ville Lukas spy och gå hem så jag drog med mig Adrian till tuben och sen gick vi tillbaka och då hade alla människor dragit, vilket flyt .. Så då drog vi också, var hemma vid 2 och hade morgonfodringen igår = upp vid 6. 4 timmar sömn! (Y) Antar att jag var övertrött igår men jävlar vad jag gnolade runt i stallet. Och dessutom så föddes det ett FÖÖÖÖÖL! Jex utsåg mig till gudmor/barnmorska så med jämna mellanrum gick jag upp till skönheten, som visade sig vara ett sto, för att se att allt stod rätt till. Dagen slutade med att jag och Sebbe somnade hos mig som två klubbade oxar ..

Idag och imorgon kommer jag rida kurs för Gummi. Det är Skärmarö-gänget som har odnat ihop det hela och vi är på den lilla gården "Dalängsgården" som ligger vid/på/i (?) Fagardala. Första passet sög men han har skött sig i övrigt men på andra passet lossnade en del även om han gjorde en del fulingar .. Han lossnade mycket i arbetstempot i vänstervarvet och Gummi tyckte att det hade gått framåt väldigt mycket och gav oss en hel del tips. Lunchen avnjöts hemma hos Annie och OJ vad fint hon bor! Avis!Sist men inte minst, titta vilken underbar kjol jag har beställt! Ska ha den på min brorsons studentmottagning och på middagen när Emelie fyller 18 :)

Jag vill TÄVLA!

Är så sjukt tävlingssugen nu när jag sett resultaten från Krafturs nationella! Speciellt eftersom jag hoppas att Gimsteinn är ännu bättre på Strokkurs regionala (29-30 maj) än vad han var nu sist på Stormurs regionala! När jag red honom i Lördags kändes han jättefin efter att ha varit djävulen själv i fredags, då var han helt odräglig och jag vill bara sätta ut honom på annons direkt :P men skam den som ger sig!

I förra helgen var vi ju då på Husbyöhn och tävlade, första regionala för våran del! Jag har ju en riktig skräck för att Gimsteinn gnäggar när vi är ute och far men jag tror att jag har lämnat den bakom mig nu. Han var riktigt trevlig att handskas med! Vi åkte dit med honom redan på fredagkvällen så slapp vi åka så rackarns tidigt på lördagen. Först ut var iaf T3. Målet: över 5.0. Och vi LYCKADES! Med 5.03 ;) Men man måste vara glad för det lilla och nu satsar vi ännu högre! Han var duktig, lite ojämn i arbetstempot och som vanligt har vi inte så mycket ökad tölt men vi kämpar på och nån gång ska det väl bli bra :) Näst ut var V2 där vi fick 5.13, lite småmissar men överlag var han duktig. Summar sumarum blev iaf att vi låg trea i tölten och åtta i fyrgången, NÖJD!

Jag har kommit fram till att jag är sämst på att rida finaler så i tölten fick vi 4.67 men behöll våran tredjeplats och i fyrgången red vi upp oss en placering till sjunde plats med 5.0 totalt.

Nu siktar vi mot stjärnorna!

 


Ja, jag skriver bara om hästar

För det är väldigt skönt att kunna ventilera, även om jag gör det med mig själv. Vill inte skriva på forum som t.ex. bukefalos för jag vill inte ha folks kommentarer, iaf inte kommentarer från folk som jag inte känner eller som bara sett oss på bild. Hellre då konstruktiv kritik från någon i min närhet ;)

Gillar att kunna skriva av mig om hästarna och sen är det kul att gå tillbaka och titta!

Iaf så red jag med på en av Jexie's lektioner idag och Gimsteinn var så DUKTIG!
Min älskling! Sen Gummi var här och våran superdåliga prestiation på senaste tävlingen så har jag verkligen blivit målinriktad och nu jävlar ska saker och ting funka och idag var han verkligen på hugget, om man ska uttrycka det så ;) PIGG! Var mjuk och relativt lyhörd lektionen igen, min häst är bäst :)

Imorgon får han vila, sen uteritt på onsdag, lektion på torsdag och ut igen på fredag!

Garri då, han är så himla rolig att rida, så VILLIG så det är svårt att gå för fort fram. Känner dock att det har gått lite fort på sistone så nu ska han få vila lite. Sen rids han maj och en lite bit in på Juni och sen ska han vila i tre månader. Senaste veckan har vi börjat kunna arbeta i form i tölten och lite i traven! Idag lånade jag chefens Draupnir-sadel som hon har på prov och testade den på honom eftersom hans sadel envisas med att glida fram (antagligen eftersom lilla hästen har SÄMST sadelläge .. ) och jag vet inte riktigt och det gick bättre eller sämre men den gled i alla fall inte fram, victory! :) Ska tjata lite på mamma så Pernilla kan komma ut och prova ut en liten Draupnir till oss också, tihi!

Nej, nu ska jag gå och lägga mig i sängen och ringa min pojkvän som numera är sjuk pga att jag smittade honom förra veckan "/

PÖSS


RSS 2.0